Home Artikelen Middeltjes Heb je genoeg van spataderen? Kijk hier wat je moet doen

Spataderen zijn verwikkelde kleine aderen als gevolg van circulatoire problemen die vaak ongemak veroorzaken, zoals zwaarheid, tintelingen en vermoeidheid, behalve onooglijk en hoewel ze gewoonlijk vaker voorkomen bij vrouwen, kunnen ze zeker ook bij mannen optreden, wij tonen hoe je er vanaf kan komen.

Er zijn veel behandelingen die beloven om ze te elimineren, maar ze zijn meestal erg ingewikkeld en de behandelingen zijn vaak weinig effectief, ze verhogen meestal het ongemak en op een gegeven moment komen ze weer terug.

Spataderen genezen is mogelijk met groene en rode tomaten

Spataderen zijn meestal vervelend en pijnlijk, leer hoe je ze natuurlijk met groene en rode tomaten kunt behandelen, je zal de spataderen definitief kunnen genezen.

Het hebben van deze aandoening en het niet tijdig genezen van de vaatjes kan zeer gevaarlijk zijn, aangezien de obstructie van een ader, met bloedstolsel een flesbitis kan veroorzaken, wat de totale obstructie is van een ader en zelfs een longembolie is denkbaar als het coagulum zou loslaten en de longen bereiken.

Gelukkig is er een natuurlijke behandeling op basis van groene en rode tomaten, die zeer effectief is.

De tomaat heeft veel gunstige eigenschappen voor ons organisme. Het vermogen om spataderen te genezen is voornamelijk te danken aan het zuur in zijn zaden die als een aspirine in ons lichaam fungeert, het bloed verdunt en zich als een anticoagulant gedraagt.

Je kunt de behandeling doen met rode of groene tomaten. Hieronder zullen we uitleggen hoe je de behandeling met beide opties kunt uitvoeren:

Groene tomaten:

Dit is het groene type tomaat, die, hoewel rijp, groen van kleur is, Was ze en snij ze in een stukjes van een halve centimeter dik en breng ze aan op de plek waar de spataderen zich bevinden. Laat ze een tijdje zitten en als je wilt, zet ze vast met wat gaas en verband om ze op de plaats te houden.

Na een tijdje begin je een tinteling in de benen te merken en zal het beginnen te branden. Op dat moment moet je de tomatenplakken verwijderen en met koud water de plek afspoelen, deze behandeling moet je ten minste vijf keer per dag uitvoeren.

Pas het dagelijks toe en begin de resultaten te zien, na een paar weken zal de zwelling beginnen te verminderen en het ongemak zal verdwijnen.

Rode tomaten:

De behandeling met rode tomaten wordt net als de vorige behandeling gedaan, waarbij plakken op de aderen worden geplaatst. Alleen moet deze behandeling ’s nachts worden uitgevoerd en de tomaten moeten gedurende de nacht blijven zitten om te werken en om de 4 uur worden ververst tot je wakker wordt en je dag begint. Deze behandeling moet elke nacht worden uitgevoerd.

Tips voor het uitharden van spataderen

– Elke behandeling om spataderen te verbeteren moet vergezeld gaan van een gezond en evenwichtig dieet met voedingsmiddelen die eigenschappen bevatten die je helpen bij het verbeteren van uw bloedsomloop.

Consumeer omega 3 en 6 deze oliën helpen flexibiliteit in de aderen te behouden, hartziekten te voorkomen en inflammatoire situaties te verbeteren, en helpen bij het behoud van een goede bloeddruk en verminderen het risico op stollingsvorming.

-Verhoog het verbruik van selenium, omdat het een mineraal bevat dat veel antioxidanten bevat, het handhaaft de flexibiliteit in de hart- en vaatweefsels en voorkomt het verharden van de weefsels van het hele lichaam.

– Consumeer voedsel dat rijk is aan vitamine E, dit bevordert de gezondheid van het bloedsomloopstelsel en kan de oxygenatie in het bloed verbeteren en helpt het bloed te verdunnen waardoor de risico’s van stolling voorkomen worden.

Deel dit artikel op

Leave a Reply