Home Categorieën Straling Meer of minder draadloos? Minder! Minder! Minder!

Als ik mijn zorgen uit dat schoolkinderen constant aan straling worden blootgesteld vanwege de mogelijke gevolgen op lange termijn, wordt ik door sommige mensen raar aangekeken en een enkeling vind dat ik “…maar met de moderne tijd mee gaan”. Men moet de waarheid echter niet verwarren met de mening van de meerderheid… Ik begrijp niet waarom Nederland, in tegenstelling tot een aantal andere landen, nog niets concreets doet met reeds bekende feiten over het gebruik van Wifi.

In frankrijk is wifi in crèches wettelijk verboden. Tevens is in dat land reclame maken voor tablets voor kinderen onder de 14 jaar verboden.

Het Nationaal Comité van de regering van Cyprus op milieu en de gezondheid van kinderen zegt: “Verminder de blootstelling van kinderen aan draadloos”.
Zie deze video (met engelstalige ondertiteling) die echt het bekijken waard is:

Bron

Close