Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!Home Categorieën Overig Agente gooit leefstijl drastisch om na heftige ervaring

Soms is een heftige ervaring nodig om het roer om te gooien. Het overkwam een agente uit Amstelveen. De vondst van een dode moeder veranderde haar leven voorgoed. Vanja stopte met roken en viel 23 kilo af, zo schrijft ze in een emotioneel bericht op haar blog.

Ze vertelt hoe ze in 2014 wordt opgeroepen voor een reanimatie in Amstelveen, aldus Metro. Maar alle hulp komt te laat en de vrouw overlijdt. Vanja wordt gevraagd of ze op het driejarige dochtertje wil passen. Daarbij krijgt ze het moeilijk. “Ik zie dat Kiara het bakje La Vache Quirit pakt, er een stokje uithaalt en deze in de kaas doopt. Ze stopt het in haar mond. “MMMMM dat is lekker!” zegt ze.

“Als mama straks wakker wordt, vraag ik of ze dit ook voor mij wil kopen!” Mijn hart breekt….Ik denk: Oh lieve schat, mocht dat maar zo zijn…Voorzichtig vraag ik aan Kiara hoe lang haar mama al aan het slapen is? Aan haar antwoord hoor ik dat ze geen tijdsbesef heeft, wat verwacht je ook van een kind van 3 jaar.”

Na de gebeurtenis lukt het Vanja maar moeilijk om het leven weer op te pakken. Ze is bang dat haar eigen dochter hetzelfde gaat overkomen. Als ze ook nog doodziek wordt op vakantie besluit ze haar leven aan te pakken. Ze stopt met roken en gaat veel gezonder leven. “Ik ben inmiddels 23 kilo afgevallen en voel me ontzettend goed. Door mijn nieuwe levensstijl heb ik ook het verhaal rond Kiara en haar moeder een plekje gegeven.”

Bron

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]
 
Open

Online Chat

Close